(Foto; Gerry van Bakel).

Tentoonstelling Museum Volkenkunde trekt ruim 82.000 bezoekers

Ruim 82.000 mensen hebben de tentoonstelling ‘SIERADEN – maskers en dragers’ bezocht. Afgelopen weekend werd de tentoonstelling in Museum Volkenkunde afgesloten. Met dit aantal bezoekers is het een van de best bezochte tentoonstellingen van het museum in de laatste jaren.

In de tentoonstelling waren onder andere ruim duizend sieraden uit de bestaande selectie te zien. Dit werd aangevuld met hedendaagse sieraden van bekende(re) ontwerpers.

De tentoonstelling werd niet alleen veel bezocht maar ook nog eens zeer gewaardeerd. Volgens het museum gaven bezoekers gemiddeld een 8,1.

De tentoonstelling ‘SIERADEN – maskers en dragers’ is voor geïnteresseerden vanaf 12 oktober te zien in het Afrika Museum in Berg en Dal. De tentoonstelling loopt daar op 2 juni 2019 af. In Museum Volkenkunde gaat op 5 juli de zomertentoonstelling ‘World Press Photo’ van start.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×