Vijf jaar Buitenspeeldag Zoeterwoude

Op nationale buitenspeeldag, woensdag 13 juni, worden er in Zoeterwoude verschillende buitenactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Omdat het dit jaar voor de vijfde maal wordt gevierd pakt de organisatie groots uit.

Tussen 13:30 uur en 17:00 uur verandert het Jan van Banningplein in Zoeterwoude-Dorp in één grote speelplaats waar alle kinderen uit het dorp kunnen genieten van scoutingactiviteiten (o.a. marshmallows roosteren), dansen met K-dans, tattoo Bert zet stoere (tijdelijke) tattoos, SJZ verzorgt een mini voetbalveld uit met echte goaltjes, er wordt geracet op skippyballen, RAW Resonance geeft een muziekworkshop en nog veel meer…

Deelnemen aan de buitenspeeldag gratis.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline