Buitenspeeldag in Zoeterwoude. (Foto: Linda Mooijman)

Vijf jaar Buitenspeeldag Zoeterwoude

Op nationale buitenspeeldag, woensdag 13 juni, worden er in Zoeterwoude verschillende buitenactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Omdat het dit jaar voor de vijfde maal wordt gevierd pakt de organisatie groots uit.

Tussen 13:30 uur en 17:00 uur verandert het Jan van Banningplein in Zoeterwoude-Dorp in één grote speelplaats waar alle kinderen uit het dorp kunnen genieten van scoutingactiviteiten (o.a. marshmallows roosteren), dansen met K-dans, tattoo Bert zet stoere (tijdelijke) tattoos, SJZ verzorgt een mini voetbalveld uit met echte goaltjes, er wordt geracet op skippyballen, RAW Resonance geeft een muziekworkshop en nog veel meer…

Deelnemen aan de buitenspeeldag gratis.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×