(Foto: Politie).

Dronken man loopt beenwond op bij intrappen ruit

Zaterdag heeft de politie in Oegstgeest een man aangehouden die bij een flat aan de Aert van Neslaan de ruit van de toegangsdeur van de centrale hal had ingetrapt. De man was daarbij gewond geraakt en had een flinke snee in zijn been te hebben opgelopen.

Een getuige wist te agenten op het spoor van de dader te zetten. De man werd aangehouden voor de vernieling. Agenten hebben het been verbonden en op het bureau heeft een arts de wond verder behandeld.

Na een blaastest bleek de verdachte onder invloed van alcohol te zijn. Bij een veroordeling kan de man nu een zwaardere straf krijgen.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×