Midzomernacht op kinderboerderij Merenwijk

De kinderboerderij in de Merenwijk en theehuis De Trotse Pauw organiseren gezamenlijk een zomeravond op een van de langste dagen van het jaar. Op vrijdag 22 juni is iedereen tussen 17.00 uur en 21.00 uur welkom voor een bezoek aan de kinderboerderij, te snuffelen, shoppen, spelen en een hapje te eten.

Snuffelen en spelen
Op de kleedjesmarkt worden allerlei tweedehands spullen verkocht zoals kleding en interieurproducten. Ook zijn er marktkraampjes waar verse moestuingroenten, zelfgemaakte dromenvangers en mozaïekaltaartjes te vinden zijn. Voor de kinderen zijn er ponyritjes, een springkussen en pannenkoeken.

Eten op de boerderij
In theehuis De Trotse Pauw kunnen de bezoekers terecht voor een hapje en een drankje. De toegang is gratis. Het adres van de kinderboerderij is Parkzicht 100.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×