(Leidenaar Remco López Antezana is gekozen tot internationaal secretaris van DWARS).

Leidse student in nieuw bestuur DWARS

DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, heeft Remco López Antezana (23) uit Leiden zondag verkozen tot Internationaal Secretaris in het landelijk bestuur van de organisatie. López Antezana studeert Rechtsgeleerdheid en Internationale Betrekkingen aan Universiteit Leiden en nam eerder plaats in de Raad van Advies van de organisatie.

Het nieuwe bestuur van DWARS werd verkozen op het congres van de organisatie, dat afgelopen weekeinde in Nijmegen werd gehouden. Het bestuur bestaat uit acht leden en is verkozen voor een termijn van één jaar. Ook LU-student Dominique Blokland (23) werd in het bestuur verkozen. De Utrechtse Julia Matser (25) werd benoemd tot voorzitter.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×