(Foto's: AS Media).

Gewonde bij vechtpartij op voetbalfeestje

Zaterdagavond is bij een vechtpartij plaatsgevonden bij voetbalvereniging RCL op sportpark de Bloemerd in Leiderdorp een man uit Polen gewond geraakt. Een groep Polen, vermoedelijk vrachtwagenchauffeurs, kwam op de muziek van een feestje bij de voetbalvereniging af en sloten zich aan bij het feestgedruis.

Op een gegeven moment kreeg de groep Polen onderling ruzie, waarbij één van hen gewond raakte. De man moest per ambulance naar het ziekenhuis, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Letterlijk in dit geval, wang de wilde de vechtpartij vanuit de ambulance voortzetten. Daarop is hij door de politie aangehouden. De rest van de groep is na het incident vertrokken.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×