(Foto's: AS Media).

Ruzie bij supermarkt Kooiplein tussen klant en dronkaard

Zaterdagavond is even na 21.00 uur ruzie ontstaan tussen een klant van supermarkt Hoogvliet aan het Kooiplein in Leiden en een man die naast de ingang bier zat te drinken. De klant botste per ongeluk tegen de man aan die daarop door het lint ging en enkele klappen uitdeelde. Dat liet de klant niet op zich zitten en er vielen over en weer rake klappen.

Het personeel van de supermarkt heeft vervolgens de politie gebeld die met meerdere wagens ter plaatse kwam en de partijen uit elkaar heeft gehaald. Er werd geen aangifte gedaan, de dronken man is door de agenten weggestuurd.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×