Ruzie bij supermarkt Kooiplein tussen klant en dronkaard

10

Zaterdagavond is even na 21.00 uur ruzie ontstaan tussen een klant van supermarkt Hoogvliet aan het Kooiplein in Leiden en een man die naast de ingang bier zat te drinken. De klant botste per ongeluk tegen de man aan die daarop door het lint ging en enkele klappen uitdeelde. Dat liet de klant niet op zich zitten en er vielen over en weer rake klappen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het personeel van de supermarkt heeft vervolgens de politie gebeld die met meerdere wagens ter plaatse kwam en de partijen uit elkaar heeft gehaald. Er werd geen aangifte gedaan, de dronken man is door de agenten weggestuurd.

Delen

10 reacties

  1. R. Dentener op

    Precies waar ik al eerder op heb gewezen; in Leiden wordt je als bezoeker van supermarkten bij voortduring aan de ingang lastig gevallen door bedelaars, zwervers en dronkelappen. Maar ja, omdat men hier in het gemeentebestuur liever handhaaft op parasolletjes en terrasstoeltjes ipv overlastgevers aan te pakken…

  2. Een Leids burger op

    ¨de dronken man is door de agenten weggestuurd.¨
    Blijkbaar moet het eerst uit de hand lopen voordat men actie gaat ondernemen.

Je bent nu offline