Leidse Syriëganger nog niet terug in Nederland

De Leidse Syriëganger Reda Nidalha komt vandaag toch nog niet terug naar Nederland. Dat laat de gemeente Leiden weten. Het Leidse college meldde gisteren dat Nidalha vandaag in ons land zou aankomen, maar het gaat om dagkoersen heet het nu.

“De situatie verandert steeds. Volgens de laatste bij ons bekende informatie is de aankomstdatum van de heer Nidalha in Nederland nog niet vastgesteld. Duidelijk is dat de heer Nidalha vandaag niet in Nederland zal aankomen. Zodra ons de informatie heeft bereikt dat de heer Nidalha in Nederland is aangekomen, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen”, schrijft de griffie van de gemeente Leiden in een update aan de raadsleden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×