Doek valt voor modeketen Men at Work

Nadat de rechtbank afgelopen vrijdag al uitstel van betaling verleende aan modeketen Men at Work is nu het doek gevallen. De winkelketen is dinsdag failliet verklaard. Of de winkels, waaronder de pas een jaar geleden geopende vestiging in de Breestraat, ook daadwerkelijke dichtgaan is nog de vraag. Grootaandeelhouder Marcel van Gelderen spreekt bij zakenblad Quote de verwachting uit dat de winkels over verschillende partijen zullen worden verdeeld: “Maar de naam gaat definitief van de gevel.” Ook het personeel zou zich volgens Van Gelderen geen zorgen hoeven te maken: “Dat komt wel goed terecht.”

Curator Evert Baart gaat de komende tijd kijken of er toch nog een doorstart mogelijk is. Er zouden zich volgens Van Diepen Van der Kroef advocaten inmiddels al verschillende partijen hebben gemeld.

Economie Leiden mennotatwork


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×