Ook Nederlandse Zwembond geschrokken van aanhouding Leidse waterpolo-coach

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) is geschrokken van de aanhouding van coach Koen P. van de Leidse zwem- en waterpolovereniging ZVL-1886. Dat meldt de bond in een verklaring. “De KNZB is vanzelfsprekend erg geschrokken van deze zaak en staat in nauw contact met ZVL-1886 en de politie. In verband met het lopende onderzoek, doet de KNZB verder geen mededelingen over deze zaak.”

P. werd vorige week opgepakt nadat twee minderjarige meisjes aangifte tegen hem deden van grensoverschrijdend gedrag. Eind vorige week besloot de rechter-commissaris dat de waterpolocoach in ieder geval nog twee weken in voorarrest blijft. Het onderzoek loopt nog.

112 Sleutelstad Leiden Misbruik waterpolocoach Koen P.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×