(Foto: Patricia Nauta).

Stadsfotograaf Patricia Nauta haalt voldoende geld op voor fotoboek

“Ik wil iedereen die een donatie heeft gedaan of een boek heeft besteld heel erg bedanken,”zegt de Leidse stadsfotograaf Patricia Nauta enthousiast. “De crowfundingcampagne is dankzij jullie geslaagd!”

Nauta zamelde via de website Voor de Kunst geld in voor een boek waarin de 52 foto’s en bijbehorende verhalen van het afgelopen jaar worden opgenomen. Vrijdag 21 september wordt het boek gepresenteerd tijdens de opening van de tentoonstelling met foto’s uit het boek.

“Mocht je me ook willen steunen bij de kosten voor het afdrukken van de foto’s voor de tentoonstelling dan zou dat natuurlijk heel fijn zijn,”zegt Nauta die inmiddels 7.415 euro heeft gecrowdfund. Doel was 7.000 euro, daar hoopt ze de komende dagen 8.000 euro van te maken om ook de kosten van de expositie te dekken.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×