Midden links Erwin Lunshof (Lions), rechts Otto Schrage (Leergeld) en aan de buitenkanten Harm Klifman en Johan van Egmond van de Stichting Katapult).

Voorschotense Lions doneren 30.000 euro aan Stichting Leergeld

De Lions Club Voorschoten heeft een cheque van 30.000 euro overhandigd aan voorzitter Otto Schrage van de Stichting Leergeld Voorschoten. De Lions hebben het bedrag in de afgelopen twee jaar met verschillende activiteiten bijeen gebracht. Het geld wordt nu via de Stichting Leergeld ter beschikking gesteld aan kinderen van minimagezinnen in Voorschoten.

De Lions Voorschoten zetten zich met activiteiten in voor goede doelen. Afgelopen periode werden oliebollen verkocht, een après-ski party georganiseerd en werd er ‘gelopen voor een ander’ tijdens de avondvierdaagse. Het meest in het oog springend was de eendjesrace op Koningsdag in het Berkhoutpark.

Voorzitter Erwin Lunshof van de Lions Club Voorschoten is opgetogen over de hoogte van het bedrag: “Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan de evenementen hartelijk bedanken. Of het nou via sponsoring of het adopteren van een eendje was. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Stichting Katapult die dit jaar hoofdsponsor was van de eendjesrace.”

Stichting Leergeld Voorschoten biedt kinderen uit minimagezinnen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld geeft deze kinderen bijvoorbeeld een fiets, lidmaatschap van een sportclub of muziekles om ze zo een kans te geven mee te doen in onze samenleving.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×