(Foto: Lugdunum).

Wesley Klein treedt op na Lugdunum - ADO Den Haag

Eredivisionist ADO Den Haag start het nieuwe seizoen komende zaterdag om 14.30 uur bij het Leidse Lugdunum. Na afloop van de wedstrijd vindt er in de Kikkerpolder weer een groot muziekfestijn plaats waar Wesley Klein zal optreden. Ook Ray Benjamin, Wesly Bronkhorst, Rein Mercha en Robert van Heemert verzorgen een optreden.

Reanne van Kleef sprak met Justo Rumling van Lugdunum over het evenement.

Net als vorig jaar start eredivisionist ADO Den Haag de oefencampagne bij Lugdunum. Manager Voetbalzaken Jeffrey van As van ADO Den Haag: “Het is ons vorig jaar zeer goed bevallen bij Lugdunum”, zegt de geboren Leidenaar. “Een mooie, sportieve wedstrijd en alles was heel goed georganiseerd. Daarom komen we ook dit jaar weer graag langs.” De ontmoeting wordt weer een Leids onderonsje want ADO staat onder leiding van Leidenaar Alfons Groenendijk en ook spelers Erik Falkenburg Mats van Kins komen uit Leiden.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As van ADO Den Haag over de wedstrijd tegen Lugdunum.

De wedstrijd start zaterdag 30 juni om 14.30 uur op het hoofdveld van Lugdunum aan de Oegstgeesterweg 2. Na afloop kunnen mensen met spelers van ADO op de foto en is er live muziek. Vorig jaar trok het evenement meer dan duizend toeschouwers.

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en zijn te koop bij Hendo (Marnixstraat) en De Zwarte Wolf Sport (Lange Mare). Op de dag zelf kosten kaarten aan de kassa 10,00 euro. Er zijn ook nog VIP kaarten beschikbaar. Een VIP-pakket van vijf kaarten kost 500,00 euro. Houders van een VIP-kaart krijgen onbeperkt eten en drinken en toegang tot de VIP-ruimte waar de selectie van ADO Den Haag en de artiesten zich ook bevinden.

Advertentie

Cultuur Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×