(Foto's: AS Media).

Politie rolt flinke hennepkwekerij op in Voorschoten

In een loods aan de Donklaan op bedrijventerrein Dobbewijk in Voorschoten heeft de politie gisteravond een grote hennepkwekerij ontmanteld. De politie spreekt van een grote hennepkwekerij met zeker duizend planten.

 

Bij de inval zijn alle spullen die voor de kwekerij werden gebruikt in beslag genomen. Een speciaal hennepteam is ter plaatse gekomen voor het weghalen van alle apparatuur. De planten zijn ter plaatse vernietigd. Voor zover bekend zouden er bij de ontmanteling geen aanhoudingen zijn verricht.

Liander kwam ter plaatse om de illegaal afgetapte stroom af te sluiten. Daarvoor moest de netwerkbeheerder met een graafmachine aan de slag.

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×