112 appartementen voor werkende jongeren opgeleverd in De Verleyding

Afgelopen vrijdagmiddag werd er een klein feestje gevierd rond de oplevering van het nieuwste woongebouw van de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren. Woontoren De Verleyding staat aan het Boudewijn Büchpad aan het einde van de Potgieterlaan en bestaat uit 24 éénkamerappartementen voor starters en 88 tweekamerappartementen voor starters en doorstromers van 23 jaar en ouder. Alle appartementen zijn inmiddels bewoond.

Chris de Waard in gesprek met directeur Arie Feij over het nieuwste en tot nu toe grootste complex van de SHWJ.

Na toespraakjes door directeur Arie Feij, wethouder Yvonne van Delft en Ronald Lubbers van Ten Brinke, dat is de bouwer van de flat, werd in het naastgelegen Schrijverspark een buurtbarbecue onthuld. Het is een cadeautjes van Ten Brinke voor de bewoners en de buurt.

Het openingsfeest werd volledig georganiseerd door drie jongeren die zelf sinds kort ook in De Verleyding wonen en
actief zijn in de evenementenbranche.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Yvonne van Delft over de 112 extra woningen voor Leidse werkende jongeren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×