Nicoline Zemering is de nieuwe directeur van Begraafplaats Rhijnhof. (Foto: PR).

Nicoline Zemering nieuwe directeur Begraafplaats Rhijnhof

Nicoline Zemering is de nieuwe directeur van Begraafplaats Rhijnhof in Leiden. Zij volgt Henk Kooreman op. De nieuwe directeur heeft een passie voor begraafplaatsen: “Ik weet uit ervaring wat een uitdagende en gevarieerde baan het is om een begraafplaats te beheren. Het is een grote eer om op zo’n bijzondere plek als Rhijnhof te mogen werken. Het is een prachtig park voor nabestaanden, maar ook voor wandelaars en natuur- en cultuurliefhebbers. Een mooiere werkplek kun je je niet wensen”.

Achtergrond
Zemering (1958) is geen onbekende in de uitvaartbranche. Zij was eerder directeur van begraafplaats en crematorium Laurentius in Rotterdam en adviseerde diverse begraafplaatsen over allerlei aspecten van de bedrijfsvoering. “Samen met het Rhijnhof-team zal ik mijn ervaring inzetten ten dienste van nabestaanden, uitvaartondernemers en bezoekers van het park”.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×