(Foto: City Resort Hotel Leiden).

City Resort Hotel Leiden zoekt Oranje look-a-likes

City Resort Hotel Leiden is opzoek naar een Nederlands look-a-like-elftal. Stoffel Verjaal, algemeen directeur van het hotel vond dat het genoeg was ingewreven dat Oranje dit jaar niet naar Rusland gaat. Daarom vindt hij het tijd om vooruit te kijken. Hij is opzoek naar zoveel mogelijk look-a-likes van oranje internationals. Internationals van ’74, ’88, de huidige selectie of welke tijdperk dan ook zijn op zondag 15 juli rondom de WK finale welkom.

Het idee is dat het Nederlands look-a-like-elftal bij elkaar komt om elkaar te troosten vanwege het misgelopen WK, maar ook om nieuwe plannen, adviezen en tactieken te bedenken voor het échte Oranje. Die worden doorgespeeld aan de enig echte bondscoach: Ronald Koeman.

De look-a-likes kunnen ook nog een prijs winnen. Verjaal: “De meest gelijkende en enthousiaste look-a-likes winnen ons speciale City Resort Hotel Leiden Lazy Sunday WK-arrangement. Met partner of vriend/vriendin uiteraard.” Naast spelers kunnen ook look-a-likes van bondcoaches en ook echt internationals zijn welkom. Ook vrouwelijke Oranje look-a-likes kunnen meedoen.

De middag vindt plaats op de twaalfde verdieping van het City Resort Hotel Leiden. Andere gasten zijn ook welkom en kunnen zich via de officiële site van het hotel aanmelden. Opgeven als look-a-like kan via de facebook pagina met een originele foto en bijschrift.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×