(Foto: PR).

Leidse Hooidagen dit jaar met streekmarkt

De Leidse Hooidagen zijn dit jaar in het weekend van 25 en 26 augustus in ’t Vogelhoff in Leiden. In dit weekend zullen er allerlei buiten-activiteiten plaatsvinden. Kinderen kunnen tijdens deze dagen veel zien, ervaren en doen. Ook is er voor het eerst een streekmarkt.

Voor de kinderen is er een speciale lijst van ‘de 50-dingen‘ die je voor je twaalfde buiten moet hebben gedaan opgesteld. Onder meer kan de jeugd een bijenhotel timmeren, een slootjessafari doen, kano varen of braakballen pluizen. Het natuurevenement dat deze zomer voor de zesde keer in Leiden plaatsvindt, bied ook plaats aan een natuurmarkt met producten uit de regio. Deze Wijk & Houden Streekmarkt vindt dit jaar voor het eerst plaats.

Meer informatie over dit evenement in ’t Vogelhoff is te vinden via de facebook pagina of via de website. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Opgeven kan via naarbuiten.leiden@gmail.com

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×