Vier auto’s betrokken bij kettingbotsing in tunnel Plesmanlaan

18

In de tunnel van de Plesmanlaan zijn gisteravond rond 18.00 uur vier auto’s op elkaar gebotst. Er raakte niemand gewond, wel was er de nodige materiële schade. Twee auto’s konden niet verder rijden en zijn weggetakeld. Wat de oorzaak was van de kettingbotsing is niet bekend.

Delen

18 reacties

  1. Je ziet het al aan de 2e foto (rechtsboven).. Dat tijdstip staat de zon precies in de tunnel te schijnen. Mensen rijden naar boven, raken verblind door de zon en hebben niet in de gaten dat het bovenaan al stilstaat, met als gevolg wat je hier in het nieuwsbericht kan lezen… Aandacht erbij houden is 1 ding, maar een zonnebril kan ook een hoop leed verzachten.

  2. Martin Kroon op

    Hoe hard reed de veroorzaker [er is er altijd een]? Het zal is geen Audi zijn………

Je bent nu offline