(Foto's: VVD Leiden).

VVD eert oud-wethouder Laudy met partij-onderscheiding

De VVD heeft Paul Laudy gisteren tijdens de algemene ledenvergadering van de Leidse afdeling in het zonnetje gezet. Hij kreeg van hoofdbestuurslid Opleiding & Talentmanagement van de VVD Lennart Salemink een speciale onderscheiding van de partij overhandigd: dr mr. D.U. Stikkerplaquette, vernoemd naar de eerste voorzitter van de op 24 januari 1948 opgerichte Volkspartij voor Vrijheid en Democratie.

De VVD dankte Laudy daarmee voor bijna twintig jaar inzet voor de VVD Leiden. Salemink prees de onlangs als wethouder gestopte Laudy onder andere voor zijn debatvaardigheden en zijn successen als wethouder.

Laudy begon zijn politieke carrière als fractie-assistent in 2000, waarna hij achtereenvolgens raadslid, fractievoorzitter en uiteindelijk wethouder werd. In die laatste rol was hij verantwoordelijk voor de bouwportefeuille en vanuit die positie een vurig pleitbezorger van bouwprojecten zoals de vernieuwing van het Stationsgebied en de opwaardering van de Leidse binnenstad. Als kroon op het werk ziet hij zelf de realisatie van de ondergrondse Lammermarkt parkeergarage.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×