De ondergrondse afvalcontainers zijn geplaatst. (Foto: Robbert Beurse)

Zoeterwoude plaatst ondergrondse containers terug

Eerder deze maand liet de gemeente Zoeterwoude de recent geplaatste ondergrondse afvalcontainers allemaal weer weghalen. Er bleek een technische aanpassing nodig te zijn om de containers klaar te maken voor het gebruik. Vrijdag plaatste de gemeente de containers terug. Vanaf maandag 16 juli ontvangen inwoners van Zoeterwoude een afvalpas waarna ze de ondergrondse containers direct kunnen gebruiken.

Op de website van de gemeente Zoeterwoude is te zien waar de ondergrondse afvalcontainers voor restafval zijn geplaatst.

Laatste inzameling met minicontainers
Op maandag 23 en dinsdag 24 juli worden de grijze minicontainers voor het laatst door de gemeente geleegd. Deze inzameldagen staan niet in de afvalwijzer, maar worden wel uitgevoerd. Inwoners ontvangen binnenkort bericht over het inleveren van de minicontainers.

Ze staan er hoor…..! Vanaf maandag krijgen we een pasje

Geplaatst door Robbert Beurse op Vrijdag 13 juli 2018

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×