Leiden maakt letterlijk weer schoon schip

8

Bij het jaarlijkse inspectierondje langs de Leidse singels en grachten heeft de gemeente gisteren een twaalftal gezonken vaartuigjes uit de Leidse binnenwateren verwijderd. Onder de naam ‘Leiden maakt schoon schip’ takelt de gemeente de ergste wrakken uit het water. Ook bootjes zonder ligplaatsvergunning worden meegenomen.

Delen

8 reacties

  1. Een inwoner van Leiden op

    Wordt er ook nog schoon schip gemaakt met bootjes die nooit gebruikt worden en er vreselijk smerig uitzien? En met boten die wel een ligplaatsvergunning hebben maar die niet op de door de gemeente toegewezen plekken liggen. Dat gebeurt namelijk steeds meer, vooral in de binnenstad.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline