(Foto: DTG).

Allerlaatste Telefoon- en Gouden Gids vanaf vandaag verspreid

De laatste editie van de Telefoongids en Gouden Gids in Leiden wordt vanaf vandaag verspreid. Totaal worden er dit jaar 45 gedrukte regionale edities gepubliceerd. De verspreiding zal enkele weken in beslag nemen. De gidsen werden al sinds het einde van de 19e eeuw verspreid in Leiden, maar daar komt na bijna 140 jaar nu een einde aan.

Vanaf 1996 zijn telefoonnummers, adresgegevens en openingstijden van winkels ook online te vinden via de website van de telefoongids. Het overgrote deel van de gebruikers maakt hier inmiddels ook gebruik van. De komende tijd organiseert uitgeverij DTG in samenwerking met SeniorWeb speciale cursussen om ouderen die de gedrukte versie nog gebruikten tegemoet te komen. Hiermee hopen ze deze groep te helpen met de overstap naar online.

De laatste editie van de gedrukte telefoongids wordt een bewaarexemplaar dat volgens uitgeverij DTG nog een paar jaar gebruikt kan worden.

Meer informatie over de cursus is te vinden via het online leercentra van seniorweb of telefonisch via 030–2769965.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×