Overstekende fietser aangereden door auto in Voorschoten

5

Een fietser is vanmiddag rond 12.00 uur gewond geraakt na een botsing met een personenauto. Het ongeluk gebeurde op de Van Beethovenlaan in Voorschoten. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter werd halverwege de vlucht geannuleerd.

Delen

5 reacties

  1. Soms rijden fietsers wat roekeloos, maar vaker nog letten chauffeurs niet op. Daar schrik ik als fietser echt van. Soms rijdt men door zonder ook maar naar links of rechts te kijken.

  2. Uit de foto hierboven blijkt dat de fietser voorrang had. Fout dus van de autobestuurder. Ik zit voor mijn werk veel op de fiets, en merk regelmatig dat bestuurders vaak met de passagier zitten te kleppen en daardoor in voorrangssituaties niet opletten.

Je bent nu offline