(Foto's: AS Media).

Auto in vangrail op A4 bij Leiden

Op de A4 bij Leiden is gisteravond laat een automobilist in de vangrail terecht gekomen. De bestuurder wilde de afrit Zoeterwoude-Dorp nemen toen het misging. Een andere automobilist wilde dezelfde afrit, waardoor de bestuurder moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Hierbij verloor hij de macht over het stuur en is hij in de vangrail gereden. Het andere voertuig is zonder te stoppen doorgereden.

Na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek dat de bestuurder niet naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden. Een berger is gekomen om het voertuig af te slepen en heeft er ook voor gezorgd dat het slachtoffer thuis werd afgezet.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×