Voorzitter Robert Laan schiet de lopers weg. (Foto: Vlietloop Voorschoten).

Inschrijving Vlietloop Voorschoten geopend

Op zondag 2 september wordt in Voorschoten alweer de 43e editie gehouden van de Vlietloop. Via www.vlietloop.nl is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor de vijf of tien kilometer. Ook kan gestart worden op de afstand tien Engelse mijlen. De kidsrun voor kinderen tot 12 jaar is 1200 meter en voor hen is deelname gratis bij de voor-inschrijving via de site.

De start en finish van de Vlietloop zijn als vanouds in de Voorstraat. Daarna gaan de lopers verder het dorp in en vervolgens via het groene buitengebied weer richting de finish. Er wordt gestart vanaf 11.15 uur (kidsrun). De deelnemers aan de tien kilometer en de tien Engelse mijlen vertrekken om 12.00 uur en de vijf kilometer start om 12.10 uur. Vanaf 11.00 uur wordt er een warming-up verzorgd. Startnummers kunnen vanaf 10.00 uur worden afgehaald bij sporthal De Vliethorst. Daar vindt ook, tot een kwartier voor aanvang, de na-inschrijving plaats.

Sport Voorschoten vlietloop


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×