(Archieffoto opening Koksmesexpert, Emile van Aelst)

Koksmes Expert Roderick Rijsdam daagt op 11 augustus Leiden uit zijn spareribs te overtreffen

Roderick Rijsdam was in zijn tijd als kok bij onder andere restaurant Bennies bekend om zijn voortreffelijke spareribs. Wie maakt momenteel de lekkerste spareribs van Leiden vroeg Roderick zich af. Zaterdag 11 augustus kan iedereen laten zien of vooral proeven dat hij of zij de lekkerste spareribs van Leiden maakt. De spareribs mogen thuis voorbereid worden en op de Green Eggs bij Koksmesexpert worden klaar gemaakt. Opgeven kan bij Roderick Rijsdam 06 46066294. Het is geen officiële wedstrijd, maar er is wel de meest professionele jury van Leiden aanwezig met : Kok Holverda, voorheen Charcoal die zeker de beste spare ribs in town had. Ed Nozeman, keurmeester van de keurslagers,  ambassadeur van slagers en voormalig eigenaar van slagerij Ed Nozeman uit Leiden. Leo Freeke BBQ Pit master judge KCBS ( BBQ genootschap ) geeft ook les oa in BBQ wedstrijden. Vanaf 10 uur kan er gekookt worden voor de deur van Koksmesexpert aan de Rooseveltstraat 14 I en de uitslag wordt omstreeks 15:00 uur verwacht. Publiek is welkom en uiteraard komt ook Sleutelstad even proeven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×