Potpourri op het Plein! is alweer het zoveelste evenement op het nieuwe Cultuurplein Lammermarkt, dat in mei werd geopend. (Foto: Chris de Waard).

Samen genieten tijdens Potpourri op Cultuurplein Lammermarkt

De keukens van verschillende culturen vormen op zondag 16 september gezamenlijk Potpourri op het Plein! Op de vernieuwde Lammermarkt in Leiden, dat sinds de heropening het Cultuurplein heet, kan worden gelunched met stadsgenoten en zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen.

Naast het eten uit verschillende culturen, is op Potpourri ook muziek en beeldende kunst te vinden, waarmee Het Cultuurplein haar naam eer aan doet. De organisatie wil graag dat Leidenaren elkaar op 16 september ontmoeten, ideeën uitwisselen en vooral genieten van het lekkerste eten.

Iedereen is welkom op het Cultuurplein en de toegang is gratis. Potpourri op het Plein! duurt van 13:00 tot 16:00 uur en meer informatie is te vinden op de website van het Cultuurplein.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×