Samen genieten tijdens Potpourri op Cultuurplein Lammermarkt

3

De keukens van verschillende culturen vormen op zondag 16 september gezamenlijk Potpourri op het Plein! Op de vernieuwde Lammermarkt in Leiden, dat sinds de heropening het Cultuurplein heet, kan worden gelunched met stadsgenoten en zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen.

Naast het eten uit verschillende culturen, is op Potpourri ook muziek en beeldende kunst te vinden, waarmee Het Cultuurplein haar naam eer aan doet. De organisatie wil graag dat Leidenaren elkaar op 16 september ontmoeten, ideeën uitwisselen en vooral genieten van het lekkerste eten.

Iedereen is welkom op het Cultuurplein en de toegang is gratis. Potpourri op het Plein! duurt van 13:00 tot 16:00 uur en meer informatie is te vinden op de website van het Cultuurplein.

Delen

3 reacties

    • Dit is niet cynisch bedoeld (ondanks je nom de plume): kun je uitleggen wat je in vredesnaam bedoelt? ‘Cultuur’ dekt erg veel, waaronder het gebodene. Je lijkt te suggereren dat ‘de historie’ geweld wordt aangedaan. Zo een verwijt hoort men wel als een leegstaande kerk wordt verkocht en een herbestemming als behangzaak krijgt. Ik zie echter niet van welk gebrek aan eerbied voor de ‘oude’ Lammermarkt een gebruik als cultuurplein getuigt.

Je bent nu offline