(Foto: PR).

Cheque voor Dierenambulance regio Leiden

De dierenkliniek in de Stevenshof heeft een cheque van 292 euro overhandigd aan de Dierenambulance regio Leiden. De dierenambulance gebruikt het geld voor de inrichting van de onlangs aangeschafte dierenambulance.

De cliënten van Dierenkliniek Stevenshof kunnen met een klantenkaart punten sparen waarmee ze korting krijgen bij volgende behandelingen. Ze kunnen deze punten echter ook doneren aan een goed doel en dat hebben veel klanten gedaan. De afgelopen maanden was door de dierenartsen als goed doel voor de Dierenambulance regio Leiden gekozen.

De klanten hebben een bedrag van 292 euro bijeen gespaard. Dierenarts Marie-José van Lochem – Verruijt  overhandigde aan Yvonne Hijman, coördinator van de dierenambulance, een oorkonde waarop het resultaat van de actie was vermeld.

Yvonne Hijman is blij met het resultaat. “Wij zijn voor ons werk financieel afhankelijk van bijdragen van onze donateurs en acties als deze, daarom zijn we de dierenkliniek Stevenshof heel dankbaar”. Binnenkort wordt een nieuwe ambulance afgeleverd en die moet nog worden ingericht.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×