Topspelers nemen deel aan Open Toernooi TC de Leidse Hout

6

TC de Leidse Hout organiseert vanaf morgen weer het Open Toernooi. Dit negendaagse tennistoernooi trekt veel tennissers uit de wijde omgeving van Leiden aan. Met meer dan 250 inschrijvingen en 180 wedstrijden op alle niveaus is het toernooi helemaal volgeboekt.

De organisatie verwacht ook veel tennisliefhebbers uit Leiden en omstreken die naar de wedstrijden komen kijken. Vooral het finaleweekend van zaterdag 18 en zondag 19 augustus, waarin onder meer topspelers met actuele ratings in de categorie 1 en 2 om de beker zullen strijden, zal druk bezocht worden.

Delen

6 reacties

 1. ron middelkoop op

  Leiiiderdorpse triathlon on tennistuornooi leidse hout oltc en foodtrucks langegracht
  24, 25, 26 aug. Interressant

 2. ron middelkoop op

  Vrijdagmiddag deze week tydens el cid week studenten leidsch ontzet kennismaking ook voor leidenaren vd werfpark
  Trouwens juristen kunnen op el cid week kennis maken met jur grotius dispuut en bv leiden atletiek leidse hout en lrrc bij de vliet bekent van leiden marathon in mei en glibbertreel 23 september, ook interressant

 3. ron middelkoop op

  Toptennis oltc leidse hout, haase ligt er dan wel uit in usa cinccinatti, hier gaat door, ook succes kiki bertens ea kiki s

Je bent nu offline