Brandweer haalt poesje uit dakgoot

9

Aan het begin van de avond heeft de brandweer een poesje van een dak gered. Het beestje zat in de dakgoot van een woning in de Janvossensteeg in Leiden en durfde niet meer naar beneden. Een brandweerman is met een ladder omhoog geklommen en heeft het katje veilig naar beneden gebracht en overgedragen aan de opgeluchte eigenaar.

Delen

9 reacties

  1. Volgende week is de komkommertijd hopelijk voorbij. Anders bij deze mijn persbericht: vandaag en gisteren heb ik een hinderlijke vlieg bij mij in de huiskamer NIET doodgeslagen. De vlieg maakt het naar omstandigheden goed (het blijft natuurlijk onbedoelde gevangenschap binnen vier muren) en/maar landt nog even hinderlijk erratisch op mijn ledematen of zoekt oorgaten op, waarna het gezoem luid en duidelijker klinkt. De situatie is nog zonder hulp van buiten hanteerbaar..

    • Ben je nog steeds niet nuchter. Niet alleen je hersens maar ook je lever beginnen te verschrompelen. Ik wacht nog steeds op een lijstje van je, waar in je mij beschuldigd van discriminatie ten opzichte van Turken en Marokkanen. Het ging over mijn terloopse opmerking over de Turkse kapper in de Breestraat in een vrijkomend pand weet je nog wel,, of heeft Korsakov inmiddels zijn werk gedaan.

Je bent nu offline