Sleutelstad zendt via deze pagina het optreden van Barry Badpak vnaaf 18.00 uur live uit. (Foto: Reanne van Kleef).

Sleutelstad nu live vanaf Leids Eerstejaars Festival met Barry Badpak

Nadat de deelnemers aan de EL CID-week vandaag eerst van een uitgebreide gezamenlijke lunch in de Hortus botanicus genoten, is sinds 14.00 uur in Park Landskroon in Oegstgeest het Leids Eerstejaars Festival losgebarsten. Op het terrein langs de A44 naast Corpus wordt door de studenten altijd gezien als hét hoogtepunt van de week.

Tijdens het LEF treden tal van artiesten op met onder andere Barry Badpak die Sleutelstad vanaf circa 18.00 uur live uitzendt.

Naast optredens was er ook dit jaar weer de hele middag een informatiemarkt met verenigingen en organisaties waarbij studenten zich kunnen aansluiten. Ook is er op het terrein gelegenheid om lekker even neer te ploffen op een van de vele zitzakken, maar ook een meer sportieve besteding van de middag is mogelijk. Wie wil kan beachvolleyballen of bubbelvoetballen.

Morgen wordt de EL CID-week afgesloten met een Champagnebrunch op de Hooglandse Kerkgracht, gevolgd door het festival Ontzettend Leids in het Van der Werfpark, films in de Leidse bioscopen en een Grill & Chill op het Pieterskerkplein en de Hooglandse Kerkgracht. Om 22.00 uur barst het slotfeest los in In Casa aan de Lammermarkt.

Advertentie

Leiden Maatschappij elcid2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×