Brommer valt tijdens achtervolging uit elkaar

2

Desintegratie van een brommer. Dat is wat er gebeurde toen een motoragent van de politie in Leiden in de Sumatrastraat de achtervolging inzette op een brommerrijder. De brommer viel de motoragent op door de zeer slechte staat waarin deze verkeerde en ook ontbrak een kentekenplaat.

De brommerrijder kreeg een stopteken, maar negeerde dat en reed weg via de Antillenstraat. Na een korte achtervolging, waarbij de brommer verschillende onderdelen verloor, eindigde de rit tegen een boom. Met behulp van omstanders werd de brommerrijder aangehouden.

De bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben en de brommer voldeed niet aan de technische eisen. Hij kreeg voor beide zaken een proces-verbaal. De brommer wordt vernietigd.

Delen

2 reacties

Je bent nu offline