(Foto: Rudeboy Media).

Jaarmarkt Leiderdorp krijgt eigen kinderplein

Tijdens de eerste editie van Jaarmarkt Leiderdorp wordt er een speciaal kinderplein ingericht. Op het FloreoKidsplein kunnen de jongste bezoekers van de markt terecht. Ze worden er bezig gehouden met allerlei activiteiten, zoals een springkussen en een voetbalspel. Ook zijn er knutseltafels. Tussen 13.15 en 13.45 uur is er bij het FloreoKidsplein een ‘Meet and Great’ met Spider-Man en Batman. Kinderen kunnen dan gratis met deze superhelden op de foto. Verder worden er suikerspinnen en popcorn verkocht.

Naast het kinderplein zijn er ook het ActiVite zorgplein en het Toyota van Haasteren autoplein. Op de Laan van Berendrecht zijn er tijdens de jaarmarkt honderd kramen opgesteld, waar vooral lokale ondernemers hun waren verkopen. Daarnaast presenteren verschillende Leiderdorpse verenigingen en instellingen zich aan het publiek.

Bij het Winkelhofplein zijn vanaf 13.00 uur optredens. Naast O’G3NE en Barry Badpak verschijnen onder andere de Rode Sneakerz, Songs2Sing en Rick Melissen op het podium.

De Jaarmarkt Leiderdorp wordt op zaterdag 8 september gehouden op de Laan van Berendrecht en het Winkelhofplein. Het evenement start om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×