Poldercrossloop Warmond hoogstwaarschijnlijk voor de laatste keer

Poldercrossloop Warmond wordt vrijdagavond voor de 25e keer gehouden. Omdat de organisatie er vanuit gaat dat volgend jaar de nieuwe skeelerbaan van de Warmondse IJsclub is aangelegd, is de jubileumeditie hoogstwaarschijnlijk ook de allerlaatste editie. Er is plek voor zeshonderd deelnemers.

De Poldercross begint om 18.15 uur met een cross voor de jeugd van 10 tot en met 13 jaar. zij leggen een afstand van 1500 meter af. Deelnemers vanaf 14 jaar starten om 19.00 uur. Dat parcours is 5000 meter. Het evenement wordt afgesloten met een feestavond op het terrein van de Warmondse IJsclub.

Routekaartjes
De voorinschrijving start woensdag in het clubhuis van de Warmondse IJsclub van 19.00 tot 20.30 uur. Op de website van de organisatie is uitgebreide informatie te vinden over het evenement, waaronder de routekaartjes .

 

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×