(Afbeelding: Wereld Natuur Fonds).

Vleermuisexcursie in Polderpark Cronesteyn

Het Wereld Natuur Fonds organiseert volgende maand een spannende vleermuisexcursie voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Met behulp van batdetectors worden vleermuizen gespot in Polderpark Cronesteyn. Tijdens de wandeling wordt meer uitleg gegeven over de vleermuis. Aan het einde staat de deelnemers een verrassing te wachten.

Voor WNF-Rangers kost de excursie tien euro per persoon. Niet-Rangers betalen vijftien euro. Kinderen kunnen ook een gratis kaartje winnen door een tekening te maken van een mooie, enge of grappige vleermuis. Aanmelden is alleen mogelijk via de mail: haaglanden@wnfregioteam.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×