Rrrollend Leiden is dit weekeinde weer op het voormalige NUON-terrein aan de Langegracht. (Foto: Emile van Aelst).

Rrrollend Leiden dit weekeinde aan de Langegracht

Na een voorjaarseditie op het Pieterskerkhof komen de foodtrucks van Rrrollend Leiden dit weekeinde naar het voormalige NUON-terrein tussen de Langegracht en de Maresingel. Net als vorig jaar wordt het parkeerterrein omgevormd tot een culturele hotspot met naast foodtrucks ook allerlei optredens en activiteiten voor kinderen.

Robbert Beurse sprak met Trudy Kwik van Rrrollend Food Festivals over de tweede editie van Rrrollend Leiden dit jaar.

Foodtruckfestival Rrrollend – Website from Rrrollend foodtruckfestivals on Vimeo.

Het Rrrollend Foodtruck Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Tientallen steden hebben inmiddels kennis gemaakt met ‘Rrrollend’ en dit jaar staken de foodtrucks zelfs voor het eerst de grens over voor een editie in het Vlaamse Zeebrugge.

De openingstijden van Rrrollend Leiden
Vrijdag 24 augustus 17.00 uur tot 23.00 uur.
Zaterdag 25 augustus van 14.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 26 augustus 12.00 uur tot 21.00 uur

Bij een bezoekje aan Rrrollend hoef je alleen je pinpas mee te nemen. Er kan niet met contant geld worden betaald en er wordt ook niet meer met muntjes gewerkt. Alles ‘cashless’. Parkeren kan vlakbij in de ondergrondse parkeergarage onder de Lammermarkt bij Molen de Valk.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden rrrollend


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×