De vermiste kat Luna. (Foto's: Robin de Greef).

Vijfhonderd euro beloning voor vermiste kat

Robin de Greef uit Leiden-Noord is ontroostbaar. Al bijna een maand is ze op zoek naar Luna, een Britse korthaar van 12 jaar oud. “We willen Luna ontzettend graag terug, Luna heeft al bijna een maand haar medicijnen niet gehad en we maken ons ernstige zorgen”, zegt De Greef die inmiddels een beloning van maar liefst 500 euro heeft uitgeloofd. Ze betekent alles voor ons en missen haar ontzettend, hopelijk helpt deze beloning om haar terug te vinden. Wie kan ons hiermee helpen?”

Luna is vermist sinds 26 juli in Leiden, Noorderkwartier. De binnenkat is vrij schuw. Haar baasje hoopt dat ze ergens bij mensen in huis is die nog niet hebben meegekregen dat de kat wordt vermist.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×