(Foto: PR).

Tami Neilson opent seizoen in Muziekhuis QBUS

Muziekhuis QBUS begint het nieuwe seizoen na de vakantie met een optreden van de in Canada geboren Tami Neilson en haar band. Dinsdag 28 augustus staat de in Nieuw Zeeland woonachtige blanke singer-songwriter op het podium aan de Middelstegracht.

Tami Neilson maakt al bijna tien jaar muziek die raakvlakken heeft met zowel Patsy Cline, als Wanda Jackson. Haar country- en soulliedjes werden in eigen land al met vele prijzen bekroond, waaronder een APRA Award voor het beste country-album in 2009, 2010, 2012 en 2015.

Vorig jaar verscheen haar laatste album ‘Don’t Be Afraid’, dat in Nieuw Zeeland direct op nummer één binnenkwam. Haar nieuwe plaat SASSAFRASS moet de werelddoorbraak betekenen: “Tami Neilson is een fantastische zangeres die country en soul naadloos laat versmelten in diep doorvoelde gospel. QBUS gaat wat beleven op deze opener van het muziekseizoen als Neilson haar stem opzet”, zegt organisator Hans van Polanen.

Meer informatie en tickets via de website van Muziekhuis QBUS.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×