(Foto's: Emile van Aelst)

Zaterdag groot wijkfeest in Nieuw Leyden

De relatief nieuwe wijk Nieuw Leyden organiseert zaterdag voor het 3e jaar een groot wijkfeest. Van 11:00 tot 21:00 uur is er een groots programma met onder andere Bootcamp, Petanque toernooi, circus workshop, diverse yoga clinics, suppen op de gracht en Nieuw Leyden bakt. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbcue en een optreden van Frankie MC Coy en een DJ. Een van de hoogtepunten is ’s middags de grote zeeplistenrace waar circa 30 zeepkisten aan meedoen. Wethouder Marleen Damen geeft om 15:00 uur het startschot. Vorige week zondag konden de kinderen hun zeepkisten al bouwen met materialen van de nabijgelegen Gamma vestiging. De deelnemers die daar hun zeepkist bouwden waren vast van plan met elkaar de strijd aan te gaan en te winnen. Meer informatie over het wijkfeest en de aanvangstijden van de verschillende programma onderdelen op de site van Ons Wijkfeest.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×