(Archieffoto: Chris de Waard).

Open dag RijnlandRoute in nieuw informatiecentrum

De provincie Zuid-Holland organiseert op zaterdag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur een open dag over de RijnlandRoute. De open dag vindt plaats in en rondom het nieuwe informatiecentrum dat deze dag opent voor publiek. Bezoekers kunnen een rondleiding volgen in het informatiecentrum en een bezoek brengen aan het uitkijkpunt boven de startschacht waar straks het boren van de tunnel start.

Op het buitenterrein kunnen geïnteresseerden kennismaken met de mensen achter de RijnlandRoute en een aantal leuke en interessante (techniek)proefjes doen. Verder is er buiten uitgebreid aandacht voor archeologie. Veel informatie en activiteiten zijn ook leuk voor kinderen.

Na de open dag is het informatiecentrum (Rietpolderweg 19 in Leidschendam) op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Meer informatie vindt u op www.rijnlandroute.nl.

Advertentie

Regio RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×