(Foto's: Ars Aemula Naturae).

ARS komt met expositie over water

Van 1 t/m 9 september presenteert ARS de thematentoonstelling ‘Neerslag’. Daarmee sluit de kunstenaarsvereniging aan bij het ‘waterjaar’ van Leiden Marketing dat de Sleutelstad dit jaar op de kaart zet als waterstad.

“Deze titel geeft kunstenaars de ruimte voor verschillende interpretaties en visies vanuit hun disciplines”, zegt Lisa van der Heijden van ARS. “Daarbij kan je aan letterlijke neerslag denken, aan werk dat zich met het globale klimaatvraagstuk bezig houdt, maar evengoed aan de gevolgen van eigen daden. De mogelijkheden zijn legio en zullen zeker tot een verrassende expositie leiden.”

De expositie is te zien van 1 t/m 9 september 2018 bij ARS aan de Pieterskerkgracht 9a in Leiden. ARS is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur. Op zondag 2 september 16.00 uur opent Jos van den Broek de tentoonstelling.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×