(Foto's: Chris de Waard).

Bouwrijp maken perceel Zoeterwoudsesingel begonnen

Aan de Zoeterwoudsesingel komt naast nummer 2 een nieuw woongebouw op een stuk grond dat al vele jaren braak ligt. Deze week is begonnen met het ontgraven van het terrein waar de komende periode een kleinschalig appartementencomplex moet verrijzen met daarin vier woningen.

(Foto’s uit de bouwaanvraag).

De locatie vlakbij de hoek van de Zoeterwoudsesingel en de Herenstraat ligt al vele jaren braak. De eerste plannen om het terrein de bebouwen dateren al uit 2005. Het plan dat nu tot uitvoering komt, voorziet in vier appartementen met erachter evenzoveel bergruimtes. Ook komen er een tuin voor het appartement op de begane grond en een dakterras en balkons voor de overige drie appartementen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×