Start LadiesRun in 2017 (foto: Robbert Beurse)

Medaille Leiden Ladiesrun 2018 met roze en glitters

Vrijdag 7 september gaat alweer de achtste editie van de Leiden Ladiesrun van start. Deelneemsters kunnen kiezen uit vijf en tien kilometer en maken kans op mooie prijzen in de startnummerloterij. “En voor elke renster ligt er een geweldige leuke medaille klaar,” zegt organisator Carla Meeskers, “met roze en glitters, dat is alles wat ik erover wil zeggen.”

Het goede doel dit jaar is de Stichtingen Jongeren op Vakantie (SJOK), een organisatie die zich inzet om jongeren met een lichamelijke beperking een week vakantie te bieden. SJOK draait helemaal op vrijwilliers en donaties. Zoals altijd gaat het volledige inschrijfgeld van de Leiden Ladiesrun naar het goede doel, alle kosten voor het loopevenement worden door de sponsors betaald. Inschrijven kan nog online tot maandagavond 24.00 uur voor acht euro, klik hier om in te schrijven. Ter plaatse inschrijven is ook nog mogelijk maar is wel twee euro duurder.

Gerry van Bakel in gesprek met Carla Meeskers over de achtste editie van de Leiden Ladiesrun.

De Leiden Ladiesrun start om 19.30 uur. Vanaf 18.15 uur kun je je startnummer ophalen. De start is bij de tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B (Stevenshof) in Leiden.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×