Jochem Myjer volgend jaar langer dan ooit in Carré

Vanaf 15 januari 2019 staat de Leidse komiek Jochem Myjer maar liefst 36 keer op de planken van Carré. Dat maakte de cabaretier gisteravond bekend in het televisieprogramma Linda’s Zomerweek. Aan het einde van zijn tour brengt hij zijn show ‘Adem in, adem uit’ maandenlang in zijn lievelingszaal op het podium.

“Waarom Carré? Omdat het mijn lievelingszaal is. Omdat Carré alles heeft wat theater moet uitstralen. Omdat het centraal is. Omdat je het kan combineren met een dagje Amsterdam. Omdat het een Theater is dat van heel Nederland is en niet alleen van Amsterdam. En ook omdat het een hele mooie en grote zaal is”, aldus Myjer via zijn Facebook-pagina.

Myjer is ook blij dat er door het grote aantal voorstellingen nu eindelijk veel kaarten beschikbaar komen. “Elke dag word ik er mee geconfronteerd: ‘Wanneer kan ik eindelijk eens kaarten kopen voor je show’  ‘Ik ben altijd te laat’ en ‘heb je nog een goede tip om aan kaarten te komen’.  Ik tour altijd zo lang mogelijk met één show zodat ik zo veel mogelijk fans kan bedienen. Ik reis door het hele land. En probeer alle provincies evenveel aan te doen.”

De kaartverkoop voor de serie voorstellingen in Carré start op 22 september.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×