Dagje vrij? Dan naar Leiden! Dacht Dua Lipa vandaag!

Hoog bezoek aan de Sleutelstad vandaag. Want wie voer daar ongedwongen in het zonnetje door de Leidse grachten? Niemand minder dan de wereldberoemde zangeres Dua Lipa. De perfecte Leiden promotie; al circa 750.000 volgers van de zangeres reageerden op de foto die ze vanmiddag op haar Instagram-account plaatste met een ‘vind ik leuk hartje’ en die teller schiet nog steeds omhoog.

day out. day off.

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

De megapopulaire zangeres vindt Nederland geweldig. “Ik kom hier al m’n hele leven,” vertelde de Britse zangeres in het verleden al eens aan het Jeugdjournaal. Ze heeft familie in Leiden. Een neefje zit hier op het stedelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×