(Foto's: AS Media).

Meisje met fiets en al in sloot op Utrechtse Jaagpad

Update: Het meisje is niet geduwd, maar kwam door een botsing in het water terecht heeft de politie ons zojuist laten weten. De eerdere berichtgeving kwam van het persbureau AS Media waar wij de foto’s van betrekken. Het onderstaande artikel is aangepast aan deze informatie van de politie. De politie spreekt van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Een meisje is gistermiddag met fiets en al in het water van de Rijn langs het Utrechtse Jaagpad terecht gekomen. Het meisje raakte daarbij gewond. Het meisje kwam in het water terecht als gevolg van een onhandige inhaalmanoeuvre. Het meisje kwam rond 15.50 uur van de fietsersbrug het Utrechtse Jaagpad op rijden. Drie fietsers die uit de tegenovergestelde richting kwamen, werden juist op dat moment ingehaald door een vierde fietser. Die botste op het meisje, waarbij ze in het water terecht kwam..

Een van de bewoners in de straat heeft zich over het meisje ontfermd tot de hulpdiensten aankwamen. Het meisje is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De jongeman die de botsing veroorzaakte is haar direct te hulp geschoten en heeft haar op de kant geholpen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×