Ook Zoeterwoude vraagt Commissariaat voor de Media om snel besluit omroepkeuze

Net als buurgemeente Leiden zal ook de gemeenteraad van Zoeterwoude in een brief aan het Commissariaat voor de media vragen om snel duidelijkheid te scheppen over welke partij de komende jaren de lokale omroep voor Leiden, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest zal worden.

CDA fractievoorzitter Arjan Bakx verzocht het college van B&W donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering om, net als Leiden, het Commissariaat van de Media dringend te verzoeken een keuze te maken en een einde te maken aan de onzekerheid voor de betrokken partijen die sinds september 2017 duurt.

Robbert Beurse in gesprek met fractievoorzitter Arjan Bakx over zijn verzoek om een brief aan het CvM.

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×