(Foto: Zorg en Zekerheid Leiden Basketball).

Open Dag bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball organiseert op zondag 30 september een Open Dag. Tijdens het evenement geven oach Rolf Franke en de spelers van het vlaggenschip gratis clinics voor kinderen en kan de jeugd kennismaken met het nieuwe team. De dag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De zaal van de Vijf Meihal gaat om 12.30 uur open.

Alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook een gratis kaartje voor de eerste thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Feyenoord Rotterdam. Dat duel vindt plaats op zaterdag 20 oktober.

Op de Open Dag worden ook de coaches en spelers voorgesteld. Bezoekers kunnen met hun favoriete speler op de foto en handtekeningen verzamelen. Tot slot is er ook nog een quiz waar allerlei leuke prijzen te winnen zijn.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×