(Foto's: Gerry van Bakel)

Vriendenquiz opent Leiderdorpse Vriendenfeesten

Het jaarlijkse feest voor alle Leiderdorpers en hun vrienden opent wederom op vrijdagavond in de Houtkamp met een heuse pubquiz. Vorig jaar werd de eerste editie gewonnen door het team van burgemeester Laila Driessen, vanavond zijn de andere teams gebrand op revanche. Want uiteraard wil iedereen die mooie beker wel mee naar huis nemen.

De quiz kent maar liefst tien rondes, waaronder de categorieën Leiderdorp, sport, filmquotes, dieren en muziek. Na vier rondes staat er een team op kop met 28 punten en een drietal teams volgen op gepaste afstand met 24 punten waaronder de Zoeterwoudse Wandel Club.

Een reportage van Gerry van Bakel tijdens de eerste ronden van de Vriendenquiz.

Het hele weekend is er nog feest in de houtkamp in Leiderdorp met een vriendenfair, uitmarkt, een discoparty en het klootschietfestijn. Kijk voor details op de website van Stichting Vrienden van het Oude Dorp.

Cultuur Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×